Om os

Vores mission er at hjælpe folk med at gøre deres drøm til virkelighed. Alt foregår online og du kan låne uden at stille sikkerhed. Vi forsøger at gøre processen nem, enkel og hurtig. Vi vil give dig et lån til en lav og konkurrencedygtig rente. Servicen er 100 % gratis og der er ingen krav om, at du accepterer det lånetilbud du evt. måtte modtage.

Vores mål er at udbetale pengene så hurtigt som muligt. Hvis du godkender inden kl. 14 på hverdage, kan det blive samme dag. Alternativt dagen efter.

Livalån udbyder ikke selve lånet, men formidler kontakten til Basisbank, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver tilbudt et lån, vil det derfor være Basisbank, der udbyder finansieringen. Selvom vi gerne vil, kan vi ikke tilbyde låne til alle. Hvis du er i tvivl om du kan låne penge via os, kan du læse mere her

Livelån er en danskejet virksomhed med hovedsæde i København.

Livalån
Vesterbrogade 149, Byg. 9, 5. sal.
1620 København V
Danmark
info@livalaan.dk

Har du spørgsmål til Livalån, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Det kan være alt fra du har modtaget ”irreterende” reklame fra os til spørgsmål om eksisterende lån.