Samtykke til behandling af personoplysninger

GOLoan indsamler og behandler de personoplysninger, du afgiver i vores spørgeskema. Formålet er med indsamlingen og behandlingen er at indhente tilbud på finansielle produkter og relaterede ydelser til dig.

GOLoan gør brug af automatiske afgørelser og profilering i forbindelse med din brug af vores tjenester.

GOLoan deler dine personlysninger med vores samarbejdspartnere (Expres Bank, Resurs Bank, Basisbank, Facit Bank A/S og Fellow Finance). Vi deler kun dine oplysninger med vores samarbejdspartnere, i det omfang dine oplysninger matcher de krav, som partnerne har til de ansøgninger, de ønsker at modtage.

Når du vælger at acceptere et tilbud fra en af vores samarbejdspartnere, udveksler GOLoan og partneren yderligere oplysninger om status på din låneansøgning for at sikre, at GOLoan kan være behjælpelig med at indhente manglende information fra dig, hvis nødvendigt.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kundeservice@goloan.dk

Du har efter persondataforordningen ret til indsigt i de oplysninger, vi behandler, til at blive slettet, til at få oplysningerne berigtiget, til at gøre indsigelse mod behandlingen og til at klage over en behandling til datatilsynet.