Vi samarbejder med flere låneudbydere

Du skal kun lave én låneansøgning, som vi så sender videre til bankerne. Herefter indhentes personlige lånetilbud fra hver låneudbyder til dig. Hos GOLoan kan du ansøge om lån og samlelån fra 20.000 – 500.000 dkk med en løbetid fra 1-12 år.

Ved at benytte vores tjeneste har du dermed fordelen af, at bankerne konkurrerer om at få dig som kunde. Så lad bankerne slås om dig! Vi arbejder løbende på at øge antallet af låneudbydere, så du kan indhente og optage endnu bedre lån.

Hver låneudbyders vurdering af din ansøgning kan være forskellig, og derfor er det afgørende, at du indhenter flere tilbud, når du skal ansøge om et lån eller samle flere lån. Det vil ligeledes være forskelligt, hvad den enkelte bank kan tilbyde i rente og øvrige omkostninger, og derfor gør du dig selv en stor tjeneste at sammenligne lån fra GOLoans samarbejdspartnere.

“Din side” logger du ind og ser vore samarbejdspartneres tilbud. Herefter vælger du det lån, som du finder mest attraktivt i din aktuelle situation. Husk at der kan være flere ting, som du skal tage højde for i din vurdering af, hvilket lån som er det mest attraktive. Det kan du læse mere om her.

Herefter kontakter GOLoan banken og starter den endelige proces op frem imod udbetaling af lånet. GOLoans samarbejdspartnere kan bede om forskellig dokumentation for at understøtte de tal, som du har indtastet i ansøgningen. Det kan være udskrift af transaktioner på din bankkonto de seneste tre måneder og/eller PBS-oversigter.

Husk at være omhyggelig, når du indtaster data i din ansøgning. Brug lidt tid på at finde de rigtige tal , da vores samarbejdspartnere er nødt til at have de rigtige tal for at kunne sikre en ordentlig kredit- og kreditværdighedsvurdering. Du kan i øvrigt læse lidt mere om, hvordan du øger chancen for at få et lån her.

Find ud af hvilke lånetilbud, der passer bedst til dig. Start din ansøgning her.

Ansøg her

Vi samarbejder i dag med følgende partnere. Du kan læse mere om hver enkelt partner ved at klikke på logoerne.

Flere på vej