Basisbank

Basisbank_1
Hvordan foregår processen hos Basisbank?
– Fra ansøgning til udbetaling

Følgende er en gennemgang af processen fra ansøgning til udbetaling, hvis du har ansøgt om et lån hos Basisbank.

  • Først skal du indsende dit samtykke til eSKAT med dit NemID
  • Herefter får du svar på, om du er blevet afvist eller godkendt til lånet
  • Herefter skal du udfylde et kundebudget, der indeholder alle dine udgifter
  • Efterfølgende foregår en manuel behandling af din låneansøgning
  • Hernæst kan du enten få afslag eller blive bedt om at indsende yderligere dokumentation
  • Efterfølgende skal kreditaftalen underskrives
  • Til sidst modtager du lånebeløbet på din konto

Ansøg her

Lån penge hos Basisbank

Basisbank tilbyder flere forskellige lånetyper. Du kan bl.a. optage et privatlån på mellem 30.000 og 500.000 kr. til at finansiere netop det, du drømmer om. Renten varierer afhængigt af din kreditvurdering.

Billån

Hos Basisbank kan du udover at optage et privatlån også optage særlige lån designet til dig, der er på udkig efter en ny bil. Ved denne lånetype kan du låne helt op til 500.000 kr. til at finansiere din nye drømmebil.

Optager du et billån hos Basisbank, skal du være opmærksom på at låne lidt ekstra penge til finansiering af ekstraudstyr og eventuelt vejhjælpsabonnement og forsikring. 

Overvejer du at købe ny bil, kan du med fordel læse lidt mere om, hvad det faktisk koster at have en bil – læs med her.

Hvad koster det at låne penge hos Basisbank?

Inden du låner penge, skal du være helt sikker på, at du har råd til det. Det er nemlig ikke gratis at låne penge. Du skal både betale renter, oprettelsesgebyr og eventuelt også andre gebyrer.

Rentens størrelse afhænger af, hvor kreditværdig Basisbank vurderer dig til at være. Jo mere sikre de føler sig på at få deres penge igen, desto lavere sætter de renten.

Det samlede beløb, der skal betales tilbage, på et lån hos Basisbank kan du altid finde i låneberegneren. Husk aldrig at optage et lån, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan betale pengene tilbage. Og husk altid at lægge et budget forud for, at du optager gæld. Læs vores råd her.

Muligheder som kunde i Basisbank

Som kunde i Basisbank har du mange muligheder for at få økonomisk hjælp. Du kan f.eks. oprette en budget- og/eller lønkonto. Med lønkontoen medfølger et gratis Visa/Dankort eller et Mastercard. Du kan helt gratis hæve penge i alle danske hæveautomater, og begge korttyper kan endda tilmeldes Apple Pay.

Derudover er der mange muligheder for at oprette opsparingskonti i Basisbank. På den måde kan du sikre din fremtid, hvis noget uventet pludselig skulle ske, der koster penge.

Endeligt har du også mulighed for at investere gennem Basisbank. Med et gratis depot kan du nemlig handle med både aktier, obligationer og investeringsforeninger.

Samlelån hos Basisbank

De seneste år er det blevet populært at oprette samlelån. Det er en måde at få mere overblik over sin gæld samtidig med, at man sparer penge.

Basisbank tilbyder samlelån, så du kan få styr på din gæld og hurtigere blive gældfri. Du behøver ikke stille sikkerhed for dit samlelån, og du får svar på din ansøgning med det samme.

Når du søger om et samlelån, så skal du oplyse hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, restgældens størrelse og den månedlige ydelse. Du kan finde hjælp til, hvordan du finder disse oplysninger i vores guide “Hvordan finder du dine gældsposter?”.

Oplysninger om eksisterende gæld kan du også finde via SKATs hjemmeside, hvor du logger på med NEMID. Vi har udarbejdet en guide, som kan hjælpe dig med at finde frem til oplysninger. Se mere her.

Du kan læse mere om samlelån i vores artikelarkiv – læs mere her.

Ansøg her