Fellow Finance

Fellow Finance
Hvordan foregår processen hos Fellow Finance?
– Fra ansøgning til udbetaling

Følgende er en gennemgang af processen fra ansøgning til udbetaling, når du har ansøgt om et lån hos Fellow Finance.

  • Først bliver du bedt om at bekræfte din ansøgning eller alternativt supplere den med en række personlige oplysninger
  • Dernæst skal du godkende et udkast til låneaftalen
  • Herefter bliver du bedt om at indsende forskellige former for dokumentation. I vores guide “Hent din betaingsoversigt” fortæller vi mere om, hvordan du nemt får fat i dine seneste betalingsoversigter.
  • Efterfølgende kommer ud i telefonisk kontakt med Fellow Finance
  • I næste trin bliver du enten godkendt eller afvist
  • Godkendes du, modtager du lånebeløbet på din konto

Ansøg her

Om Fellow Finance

Fellow Finance hjælper både privatpersoner og virksomheder med at finde finansiering til deres behov. Derudover kan Fellow Finance anvendes af investorer til at indhente renteindtægter for de penge, de har udlånt. Firmaet blev desuden etableret i 2013 i Finland.

Lån penge gennem Fellow Finance

Fellow Finance tilbyder en såkaldt P2P-lånetjeneste. Denne indebærer at forbinde folk, der ønsker et lån, med andre, der kan finansiere det.

Låntager og -giver aftaler lånevilkårene, og Fellow Finance opretter en låneaftale mellem parterne. Det er også Fellow Finance, der står for det administreative ved lånet og overfører pengene til låntageren.

De tilbyder lån på mellem 4.000 og 100.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på mellem 18 og 120 måneder. Du bestemmer selv, hvor længe du vil være om at betale lånet tilbage. På den måde har du selv indflydelse på lånets rammer.

I forbindelse med låneansøgningen skal du vedlægge dokumentation for, at du har en regelmæssig indkomst, og at du derved har råd til at betale de månedlige afdrag.

Krav for at låne gennem Fellow Finance

Som enhver anden bank har Fellow Finance en række krav, du skal opfylde, før du kan låne penge hos dem. Kravene er sat både for deres egen skyld men også for din. Du kan nemlig ende i en uoverskuelig økonomisk situation, hvis du ikke har råd til at betale de månedlige afdrag.

For at få lov til at låne penge hos Fellow Finance skal du være mellem 24 og 75 år. Minimumsalderen er lidt højere end hos andre banker, men det skyldes, at de vil være helt sikre på, at du kan overholde betalingsaftalen.

Derudover skal du have en dansk bankkonto, ikke tidligere have modtaget betalingsanmærkninger og have et NemID. Opfylder du disse krav, er du et skridt tættere på at kunne få lov til at låne penge hos Fellow Finance.

Ansøg her