Nordcredit


Hvordan foregår processen hos Nordcredit?
– Fra ansøgning til udbetaling

Følgende er en gennemgang af processen fra ansøgning til udbetaling, når du har ansøgt om et lån hos Unilån.

  • Først bliver du bedt om at acceptere Nordcredits vilkår og udfylde eventuelle oplysninger, som Nordcredit mangler for at kunne behandle din ansøgning
  • Dernæst bliver du bedt om at indsende dit samtykke til SKAT. Dette sker også med brug af NemID
  • Herefter beder Nordcredit om tilladelse til at hente oplysninger i din bank for udarbejdelse af budget
  • Herefter bliver du bedt at udfylde, hvordan du ønsker pengen udbetalt
  • Du godkender herefter vilkårene hos Nordcredit
  • Nordcredit kan herefter bede om dokumentation for dine løbende udgifter
  • Lånet udbetales

Ansøg her

Lån penge hos Nordcredit

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Hvis du vil læse lidt mere om gode råd ift. valg af løbetid på dit lån, så kan du læse mere om dette her.

Kort om Nordcredit

NordCredit er en dansk online kreditudbyder, der tilbyder privatpersoner online kredit via vores hjemmeside. Siden 2017 har NordCredit været en etableret del af det danske marked for forbrugslån. Med en overskuelig ansøgningsproces og et af markedets mest gennemsigtige og enkle kreditprodukter, er NordCredit hurtigt blevet en del af danskernes foretrukne forbrugslånshjemmesider. Vores mission er at tilbyde ansvarlig kreditgivning og at yde markedets bedste service – derfor kan du både kontakte os på telefon og email, og samtlige kundeservicemedarbejdere sidder i Danmark og taler selvfølgelig dansk.

Som en del af det etablerede finske fin-tech selskab GF Money tilbyder vi en gennemtestet service, der ligger vægt på hurtighed, pålidelighed og overskuelighed. Vores kreditprodukt er en af landets mest overskuelige, med faste priser og afdrag.

Ansøg her