Resurs Bank

Resurs_Bank_1
Hvordan foregår processen hos Resurs Bank?
– Fra ansøgning til udbetaling

Følgende er en gennemgang af processen fra ansøgning til udbetaling, når du har ansøgt om et lån hos Resurs Bank.

  • Først bliver du bedt om at bekræfte din identitet med dit NemID
  • Dernæst bliver du bedt om at indsende dit samtykke til SKAT. Dette sker også med brug af NemID
  • Herefter får du svar på, om du er blevet afvist eller godkendt til lånet
  • Hvis du er ny kunde, bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer
  • Efterfølgende vises en ”beslutningsside”, der indeholder en oversigt over lånet
  • I næste trin bliver du enten godkendt eller afvist, eller der kan blive foretaget en manuel behandling af din ansøgning
  • Efterfølgende skal kreditaftalen underskrives
  • Til sidst modtager du lånebeløbet på din konto
  • I ganske få tilfælde kan du blive bedt om at indsende anden dokumentation som f.eks. dine lønsedler. Det kan være i tilfælde, hvor eSKAT er nede
  • Ansøger du om et lån på mere end 100.000 kr., bliver du bedt om at vedhæfte billede-ID

Ansøg her

Kort om Resurs Bank

I 1977 blev Resurs Bank grundlagt i Sverige. Kerneforretningen er rettet mod samarbejdspartnere i e- og detailhandlen, men derudover inkluderer det også et voksende antal privatkunder, der tilbydes forskellige typer af lån, kredit og forsikring.

Hovedkontoret findes i Sverige, men der er afdelinger i både Danmark, Norge og Finland. Derudover beskæftiger firmaet mere end 730 medarbejdere, og kundebasen er på mere end fem millioner fordelt ud over hele Norden.

Lånetyper hos Resurs Bank

Resurs Bank tilbyder lån på op til 300.000 kr., og du bestemmer, hvad pengene skal bruges på. Denne type lån kan beskrives som et forbrugslån, eftersom det typisk bruges til at finansiere forbrug af den ene eller anden art.

Udover forbrugslån kan man hos Resurs Bank også optage samlelån. Et samlelån omtales nogle gange som refinansiering , men de to begreber refererer til samme fænomen: nemlig det at samle sin gæld med det formål at spare penge, få større økonomisk overblik eller måske endda at komme hurtigere af med sin gæld. Læs mere om “Samlelån” her.

Med et samlelån indfries hele ens eksisterende gæld og samles i et nyt lån. Det kan virke underligt, at det er en god idé at optage ny gæld for at komme af med den eksisterende – men dette er ikke desto mindre sandt. Et samlelån sparer dig nemlig for penge i renter og gebyrer, fordi du kun skal betale dette til en enkelt kreditor. Skal du have samlet din gæld, kan du derfor overveje et samlelån hos Resurs Bank.

Når du søger om et samlelån, så skal du oplyse hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, restgældens størrelse og den månedlige ydelse. Du kan finde hjælp til, hvordan du finder disse oplysninger i vores guide “Hvordan finder du dine gældsposter?”.

Oplysninger om eksisterende gæld kan du også finde via SKATs hjemmeside, hvor du logger på med NEMID. Vi har udarbejdet en guide, som kan hjælpe dig med at finde frem til oplysninger. Se mere her.

Du kan søge om et samlelån her.

Hvem kan ansøge om lån?

Der er forskellige lånekrav, du som ansøger skal opfylde for at få lov til at låne penge hos den aktuelle bank. Resurs Bank kræver først og fremmest, at du er fyldt 18 år for at kunne låne penge hos dem. Derudover skal du være enten i arbejde eller pensioneret, og du må desuden ikke være langtidssygemeldt.

Når du ansøger om et lån hos Resurs Bank, anvender de eSKAT til at vurdere din økonomi. Dette hjælper dem med at fastsætte lånets pris og med at tjekke, om de oplysninger, du har opgivet. Angiv altid korrekte oplysninger – gør du ikke det, kan du forvente at få afvist din låneansøgning.

Ansøg her